Luis Suarez se dokončno poslavlja od Barcelone

Čeprav informacije še niso uradne, Luis Suarez ni več igralec Barcelone.                    Po pisanju španskega športnega dnevnika Marce, naj bi se še danes poslovil od soigralcev, nato pa se preselil v vrste besnega tekmeca. Seznam igralcev, ki jih novi trener Barcelone, Ronald Koeman, ne vidi v svojih načrtih, se sicer vsak dan povečuje.

Marca še navaja, da bi Suarez lahko danes okoli 18.30 še prišel na trening Barcelone, a le zato, da bi se le poslovil od soigralcev in pobral stvari iz slačilnice, v kateri je preživel zadnjih šest sezon.

Navijači Barcelone bodo še kar nekaj časa trepetali, preden se klub vrne na pota stare slave

Španski športni dnevnik Marca je danes zjutraj sporočil, da sta klub in igralec dosegla dogovor o “dogovorjeni odpovedi pogodbe”, ki se je tako ali tako iztekala oz. je bila že v zadnjem letu. Skladno s slednjo naj bi Suarez takoj postal svobodni igralec s “papirji” v rokah, klub pa mu ne bi bil več dolžan izplačevati plače. Seveda se Barcelone v okviru iskanja novega kluba za Čile ne bi vprašalo ničesar.

Po istih, pa tudi številnih drugih virih, se bo po tem, ko je Suarezova zaroka pri Juventusu propadla, zdaj obrnil na potencialni prihod v Atletico Madrid. Diego Simeone si ga želi v kadru, omenja se vrnitev Alvara Morate v Juventus, a tudi nezadovoljstvo z dosedanjo “špico” Diegom Costo, ki ga El Cholo ne vidi več kot prvega napadalca v moštvu Colchoneros.

Na relaciji Barcelona- Suarez- Atletico Madrid bo vsekakor še zelo zanimivo. Se nam po “aferi Messi” obeta še ena drama ali pa bo tokrat vse teklo mnogo bolj gladko in gentlemansko?!

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s