Kdo je v teh zgodbah Balkanec?!

Včeraj je Slovenijo pretresel incident, ko naj bi neposlušno najstnico– ki bo menda že jutri postala polnoletna- policisti na silo odstranili iz avtobusa medkrajevnega prometa in sicer “zgolj” zato, ker si ni hotela nadeti za ta namen predpisane maske.

Ker so okoliščine dogodka, kljub uradnim pojasnilom tako prevoznika kot slovenske policije, še vedno precej nejasne, vam v razmislek o navadah na/v sredstvih javnega prometa ponujam sledeči videoposnetek, ki je nastal te dni ob jutranji prometni konici v sosednji, hrvaški metropoli Zagreb. Ob vstopu v tamkajšnjo železniško postajo sta se srečali vlakovni kompoziciji vlaka IC/EN na relaciji Split- Zagreb in regionalnega vlaka, ki tja vsak dan pripelje ti. dnevne migrante.

Pozorno: kljub večkratnim pozornim pregledom posnetka, na vlaku ni videti ene same osebe, ki ne bi nosila maske, ki so- ob povišanem številu okužb s korona virusom- kot obvezne predpisane na hrvaških sredstvih javnega prevoza.

Postavljata se torej vprašanji, kdo je pravi Balkanec in kam s temi neumnimi medijskimi pritiski pretežno levih, tajkunskih, medijev tone Slovenija?!

(mbO)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s