Po nemiru ob napovedi novih plačljivih parkirišč v Mariboru obljubljeni popusti, Arsenović zaposlil sina svojega javnega podpornika

Mariborski mestni svetniki bodo na četrtkovi seji med drugim sprejemali nov občinski program varstva okolja ter opravili drugo obravnavo odlokov, ki urejajo upravljanje začasnih parkirišč in garaž v mestu.

Ob tem je mestna uprava pripravila okviren cenik parkiranja, ki vključuje popuste za okoliške stanovalce, člane športnih društev in upokojence, poroča Slovenska tiskovna agencija (STA).

Mariborčanom zaradi Arsenovićevih potez vedno bolj vre.

Gre za parkirišča, med drugim pri Dvorani Tabor, kjer je parkiranje brezplačno, z novimi predpisi pa naj bi jih občina uredila in začela zaračunavati parkirnino. To ni bilo sprejeto z odobravanjem, številne pomisleke so v prvem branju imeli tudi mestni svetniki.

Klemen Brvar je sicer sin Arsenovićeva javnega predvolilnega podpornika Andreja Brvarja.

Na današnji spletni novinarski konferenci je župan Saša Arsenović še potrdil, da je bil Klemen Brvar izbran za vodjo občinskega urada za kulturo in mladino. S tem bo ta urad po osmih letih dobil vodjo s polnimi pooblastili, še poroča STA.

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s