Real Science: 405 srčnih zastojev in drugih resnih težav, kar 237 mrtvih športnikov po cepljenjih proti Covid-19

Na spletni strani “Real Science” so pripravili zanimiv seznam in analizo na videz nepovezanih dogodkov, ki že kar nekaj časa vznemirjajo svetovno javnost. Že uvodoma je treba poudariti, da snovalci in upravljalci spletne strani delujejo anonimno, saj se- kot poudarjajo sami- zaradi občutljivosti obravnavanega ne želijo (pa tudi ne upajo) izpostavljati.

Tako med drugim sporočajo, da “vsekakor ni normalno, da toliko večinoma mladih športnih profesionalcev trpi zaradi srčnega zastoja ali umre med igranjem, a letos se to dogaja. Večina omenjenih težav nastopi kmalu po prejetju cepiva proti COVID-u. Čeprav je možno, da se to zgodi ljudem, ki niso prejeli cepiva proti COVID-u, same številke jasno kažejo na edini očiten vzrok,” še navajajo.

Pri spletni strani poudarjajo, da zdravstveni delavci (imenujejo jih “tako imenovani”, kar prav gotovo meče senco na objektivnost), ki vodijo programe cepljenja proti COVID-u po vsem svetu, nenehno ponavljajo, da je “cepivo proti COVID-u običajno cepivo ter je varno in učinkovito.”

V odgovor na njihovo zato ponujajo “neizčrpen in nenehno rastoč seznam pretežno mladih športnikov, ki so imeli leta 2021 velike zdravstvene težave po prejemu enega ali več cepiv proti COVID-u. Sprva o mnogih od teh niso poročali. Vemo, da so številnim rekli, naj neželene učinke, ki so jih doživeli, zamolčijo, enako so posledično storili tudi mediji.”

Graf, ki ponazarja gibanje zapletov in smrti med športniki v minulem letu.

Raziskovalci poudarjajo, da se je večina omenjenih težav začela krepiti po prvih cepljenjih, navkljub molku osrednjih medijev pa tisti športni niso mogli mimo dejstva, da se nogometaši in drugi zvezdniki zaradi nenadnega srčnega zastoja sesujejo kar sredi tekme. Veliko, več kot 50% jih posledično umre.

“Opažamo tudi, da se odstranijo številne objave na Facebooku, Instagramu, twitterju, forumih in novicah (skratka, spletnih družbenih omrežjih). Tako zdaj prejemamo sporočila, v katerih nas posamezniki opozarjajo, da ni dokaza o dogodku ali statusu cepljenja. Res je, a deloma tudi zato, ker se te informacije skrivajo pred javnostjo.

Za to obstaja dober razlog. Klubi ne želijo razkriti teh podatkov, tega si ne želi niti nihče od njihovih sponzorjev. Igralcem so zapovedali, naj tega ne razkrijejo. Večina njihovih sorodnikov tega ne bo omenila. Tega vprašanja ne postavlja nihče od medijev. Kaj naj torej storimo? Prenehamo z objavami? Ne, zbrali bomo čim več informacij, dokler so še na voljo! Verjamemo, da jih bomo sčasoma deležni še več, vse pa bomo primerno obdelali.

Bo to kaj pomenilo, spremenilo? Ne vemo. Kar vemo, je, da obstajajo usklajena prizadevanja širom sveta, da bi te informacije izginile. Že to dejstvo je dovolj zgovorno, a hkrati pove, da jih je treba zbrati, raziskati in shraniti, da jih bodo lahko drugi raziskovalci analizirali in našli morebitne uporabne vzorce.”

Raziskovalci število nenadnih resnih zdravstvenih težav profesionalnih športnikov opisujejo kot nenormalno, hkrati pa ker nekaj fundacij, povezanih predvsem z Billom Gatesom, obtožujejo molka proti plačilu. “Znanost potrebuje odprto razpravo,” pravi njihov moto, “vse drugo je totalitarno!”

Seznam prizadetih športnikov s časom in krajem dogajanja in celotno besedilo objave si lahko ogledate na sledeči povezavi: https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: