Resni.ca predstavlja kandidate in napoveduje prizadevanja za ukinitev vseh covidnih ukrepov

Kot poroča večina slovenskih medijev, je pred več kot letom dni ustanovljena stranka Resni.ca prek spletne strani predstavila prve kandidate za spomladanske državnozborske volitve. Na listi, ki jo bodo še dopolnjevali, je za zdaj 31 kandidatov.

Na kandidatni listi trenutno še ni predsednika stranke Zorana Stevanovića, so pa v stranki Slovenski tiskovni agenciji potrdili, da bo vsekakor kandidiral, in sicer v volilnem okraju Jesenice.

Področja, na katerih so po mnenju stranke spremembe najbolj nujne, so strnili v memorandumom. V stranki med drugim navajajo, da se bodo borili za izkoreninjanje korupcije, napoveduje tudi prizadevanja za ukinitev vseh covidnih ukrepov, znižanje davkov ter zvišanje plač in pokojnin.

Stranka jezdi na valu zanikovalcev epidemije.

Našo kandidatno listo sestavljajo dobrovoljni, pošteni in iskreni kandidati in kandidatke, ki so jih predlagali ljudje iz lokalnega okolja. Gre za zaupanja vredne posameznike, kar dokazujemo tudi s tem, da smo prva stranka v zgodovini Slovenije, kjer je za kandidaturo potrebno potrdilo o nekaznovanosti,” so iz stranke sporočili medijem in javnosti.

(mbo)

Komentiraj