Se Luka Modrić seli v Juventus?

Pohvale ne nehajo prihajati na račun Luke Modrića po uvrstitvi Reala v polfinale LP, pišejo svetovni mediji. "Oče Realove slačilnice" se, kot še pišejo, že nekaj časa pogaja z madridskim velikanom glede plače in pogodbe; bo enoletna ali dvoletna?

Kapetan “Vatrenih” (hrvaške nogometne reprezentance) kljub 36. letom ne kaže znakov, da bi se upočasnil, njegovo asistenco pri golu Rodryga in znižanju vodstva Chelseaja na 1:3 pa je Ally McCoist, legenda Glasgow Rangersov, označil za “podajo desetletja”.

Španski športni dnevnik Marca je napovedal, da naj bi Modriću postavili spomenik pred kultnim stadionom Santiago Bernabeu, in da si je hrvaški vezist utrdil mesto najboljšega vezista v zgodovini kluba.

Velik kompliment mu je namenil tudi Pete Jenson, znani športni novinar angleškega Daily Maila.

“Modrić je očka v slačilnici. Mladi Brazilec Rodrygo je letos na očetovski dan celo tvitnil ‘veseli očetov dan’ z lastno fotografijo, na kateri objema Modrića.

36-letni hrvaški vezist Rodryga imenuje “moj sin” in ga je vzel pod svoje okrilje v Madridu, kot večino mladih nogometašev v klubu,” pisanje ​​Jensona prenaša hrvaško časopisje.

Bo Modrić še igral na Santiago Bernabeu?!
(Foto: Pablo Cordero on Pexels.com)
Ni nujno, da bo Modrić ostal v Madridu, piše AS.

Drugi španski športni dnevnik, madridski As, ki pokriva predvsem klube iz španske prestolnice, piše, da ni nujno, da bo Modrić ostal pri Realu, s katerim mu pogodba poteče junija.

“Nove še niso podpisali,” piše novinar Asa Sergio Santos, ki trdi, da ima kapetan “Vatrenih” na mizi dve ponudbi, eno iz Juventusa in drugo iz Katarja, čeprav želi ostati pri Realu.

A mu ta ponuja le enoletno pogodbo z nekoliko šibkejšimi finančnimi pogoji. Pred dnevi je bilo objavljeno, da je Modrić zaradi covid-krize pristal na znižanje finančnih obveznosti z 12 na 10 mio EUR, zdaj pa bi rad nazaj “staro” plačo.

Ob tem preostali ponudbi zagotavljata dveletne pogodbe oziroma dvoletno igranje, madridska pa le eno.

“Mislim, da ga bomo naslednjo sezono vendarle gledali v belem dresu, a ne bi rekel, da se bo to zgodilo 100-odstotno. Pogajanja se še niso začela,” piše Santos.

“Se bo nadaljevala Modrićeva zgodba z Realom, ki se je začela leta 2012,” se sprašujejo mediji po svetu.

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: