Julian Sands še vedno pogrešan: iskanje bodo nadaljevali, ko bo to dopuščalo vreme

Britanski igralec Julian Sands je izginil med pohodništvom v gorah Kalifornije, poročajo malodane vsi svetovni mediji.

Zgodilo se je v petek zvečer, reševalne ekipe pa ga vse od takrat tudi iščejo. Vendar ne z enako intenzivnostjo; zaradi nevarnosti snežnih plazov so v noči na soboto z gora umaknili reševalne ekipe.

“Iskanje nadaljujemo s helikopterjem in droni, ko bo vreme dopuščalo pa se bodo na prizorišče vrnile tudi ekipe,” so sporočili iz šerifovega oddelka okrožja San Bernardino.

Sands je zaslovel po izpostavljenih stranskih vlogah (ti. second lead) v filmih “Soba z razgledom”, “Warlock” in “Leaving Las Vegas” ter nastopih v televizijskih serijah “24”, “Banshee” in “Smallville”.

Od leta 2020 živi v Los Angelesu, pred kratkim pa je igral vlogo glavnega zdravnika v filmu “Benediction”, še poročajo svetovni mediji.

V teh gorah naj bi izginil Julian Sands.
(Foto: RODNAE Productions, Pexels.com)

Igralcu izražajo podporo številni kolegi, tako je britanski igralec Samuel West na Twitterju zapisal: “Prosim, prosim, naj bo Julian Sands v redu. Prijatelj in navdih. Grozne novice.”

Filmski producent Cassian Elwes je medtem izjavil, da se počuti “uničenega”, in dodal, da je v podporo prijatelju in srečnemu koncu reševanja izrekel “veliko molitev”.

Kalifornijo sicer že več tednov prizadevajo smrtonosne nevihte, ameriški predsednik Joe Biden pa je že razglasil naravno katastrofo, poroča BBC.

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: