Sex Rally- mračne strasti ujete v kamere na znameniti avtocestni dirki v Monte Carlu (video)

Od 19. januarja do nedelje, 22. januarja poteka legendarni reli Monte Carlo, dirka, ki tradicionalno odpira svetovno prvenstvo v reliju WRC.

Kot so včeraj prenesli svetovni mediji, v glavnem britanski tabloidi (Sun, ipd.), pa je uvodnega dne največji vtis pustil nenavaden video, ki nima nobene zveze s samim relijem: nek par se je namreč odločil za “intimnosti” na temni cesti, ki pa je pravzaprav del reli trase.

Presenetljiv prizor se je zgodil sredi nočne etape relija Monte Carlo. Video prihaja iz avtomobilske kamere pilota Jourdana Serderidisa. Sredi teme so avtomobilske luči nenadoma osvetlile par, ki je strastem predajal ob cesti.

Žarometi bolida grškega pilota so osvetljevali “zaljubljenca”. Zanimivo je tudi, da osvetlitev optičnih skupin razkriva prisotnost več ljudi okoli para med seksom. Prizor je bil posnet na armaturno kamero avtomobila in prikazan v živo na spletni strani svetovnega prvenstva v reliju.

Fotografija je simbolična.
(Foto: Nishant Aneja, Pexels.com)

Po pričakovanjih je slika seksa para kmalu zaokrožila po družbenih omrežjih, številni uporabniki pa so zbrali najrazličnejše komentarje in šale. Lahko tudi, da gre za načrtno dejanje, da bi se pač dvignil interes. Pri današnjih marketingarjih je vse mogoče.

Sporna scena, ki je zaokrožila po spletu.

Novico je bilo sicer moč zaslediti že včeraj okoli 15:15, a se je urednik teh strani po dodatni presoji odločil objaviti jo šele danes.

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: