V Berlin se vrača ena največjih turističnih borz; na Gospodarskem razstavišču se začenjajo trije tehnološki sejmi

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se danes začenjajo trije specializirani sejmi s področja visokih tehnologij za industrijo, prenaša Slovenska tiskovna agencija (STA).

Sejmi Ifam, Intronika in Robotics pokrivajo področja, kot so avtomatizacija, elektronika, komunikacije in digitalizacija. Obiskovalcem bodo v tridnevnem programu na voljo tudi predavanja in okrogle mize.

Obiskovalcem se bo na 7000 kvadratnih metrih sejemske površine predstavilo 73 razstavljavcev iz sedmih držav. Med njimi bo 16 novih, so sporočili iz družbe ICM, ki organizira sejme.

V spremljevalnem programu bodo danes med drugim obravnavali vsebine s področja trajnostnega razvoja in pametnih tovarn.

Jutri bodo na okrogli mizi razpravljali o krepitvi ekosistema prek krepitve človeškega potenciala, četrtkovo dogajanje pa bo v znamenju tridimenzionalnega tiska.

V okviru slovenske predstavitve v Berlinu bodo izpostavljeni kultura in kulturna doživetja.

V Berlin se vrača ena največjih turističnih borz

V Berlinu danes vrata odpira tridnevna turistična borza ITB Berlin, ki se bo prvič po letu 2019 odvijala v živo, še prenaša STA.

Glavni moto je Odprti za spremembe, osrednja tema pa obvladovanje transformacije. Na borzi se bo pod okriljem Slovenske turistične organizacije predstavilo 28 destinacij in ponudnikov.

V okviru slovenske predstavitve v Berlinu bodo izpostavljeni kultura in kulturna doživetja, dodatno bo izpostavljena tudi tematika športnega turizma. Kot so zapisali na STO, Slovenija v sklopu sejma pripravlja zanimiv spremljevalni program.

Novost v predstavitvi slovenskega turizma so t. i. travel talks – pogovori v temu namenjenem, novo oblikovanem prostoru slovenskega razstavnega prostora, ki bodo tudi posneti in objavljeni v obliki podkastov.

V sredo bo Slovenija gostila slovenski večer z okoli 150 vabljenimi gosti.

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: