V šempetrski bolnišnici iščejo strokovnega direktorja, na razpis za direktorja celjske bolnišnice dve prijavi, za strokovnega direktorja ena

Splošna bolnišnica doktorja Franca Derganca Nova Gorica je objavila razpis za delovno mesto strokovnega direktorja. Kandidati morajo prijave oddati v 15 dneh. Mandat traja štiri leta.

Poleg z zakonom določenih pogojev mora kandidat imeti izobrazbo medicinske smeri, ki je uvrščena najmanj na 8. raven, najmanj pet let delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih v zdravstvu in znanje enega svetovnega jezika.

Prijava mora prav tako vsebovati program strokovnega dela in razvoja zavoda, še prenaša Slovenska tiskovna agencija (STA).

Sredi lanskega leta je potekel mandat strokovni direktorici Dunji Savnik Winkler. Svet zavoda je takrat objavil razpis, vendar ni imenoval direktorja s polnim mandatom, ampak je za vršilko dolžnosti imenoval kirurginjo Jasno Humar.

Slovenske bolnišnice v iskanju novega vodstvenega kadra.

Na razpis za direktorja celjske bolnišnice dve prijavi, za strokovnega direktorja ena

Na razpis za direktorja celjske bolnišnice sta prispeli dve prijavi, ena prijava pa je prispela na razpis za strokovnega direktorja bolnišnice.

Oba razpisa sta se iztekla v soboto, še prenaša STA, svet zavoda bolnišnice pa bo o direktorju in strokovnemu direktorju odločal na petkovi seji.

Celjska bolnišnica je razpisa podaljšala zaradi uveljavitve sklepa o ustanovitvi zavoda celjske bolnišnice, saj so morali kandidati poleg prejšnjih pogojev izpolnjevati še dva pogoja.

Kandidati so tako morali predložiti še potrdilo o nekaznovanosti, ki ga izdaja ministrstvo za pravosodje, ter imeti znanje enega svetovnega jezika. Vloge so morali dopolniti tudi kandidati, ki so vloge že oddali.

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: