Daniel Radcliffe, filmski Harry Potter, pričakuje prvega otroka

Igralec Daniel Radcliffe je potrdil, da pričakuje svojega prvega otroka z dolgoročno partnerko Erin Darke. 33-letni zvezdnik filmske serije Harry Potter in pet let starejša Darke naj bi postala starša še letos, je še sporočil britanski tabloid Mirror.

Par je skupaj že desetletje; domnevno po srečanju na snemanju filma Kill Your Darling leta 2013. Zanimivo, Radcliffe je v filmu igral pesnika Allena Ginsberga, Darke pa Gwendolyn, njegovo ljubezen.

Radcliffe je sicer zaslovel že pri 12-ih letih, ko se je leta 2001 pojavil v filmu Harry Potter in kamen modrosti, prvem izmed osmih filmov o mladem čarovniku, posnetih po sedmih knjigah J.K. Rowling. Samo filmska franšiza je zaslužila nekaj milijard dolarjev.

V zadnjem času je malce izginil iz fokusa javnosti, je pa zaigral v glavni vlogi v filmu Weird: The Al Yankovic Story, ki je izšel lani. Ta spremlja življenje in kariero komika Weird Al Yankovica, ki je slavo dosegel s komičnimi priredbami velikih pop-hitov in klasičnih pesmi.

Kot vedno znova navajajo tabloidi, se je Radcliffe v mlajših letih boril z odvisnostjo od alkohola, kar so pripisovali temu, da je bil vedno, vselej in povsod na očeh javnosti. Pojavili so se namigi, da bo svoje – takrat še morebitne- potomce odvrnil od tega, da bi sledili njegovemu zgledu.

Potterovci na h'woodski stezi slavnih.
(Foto: Celeste Lindell - Flickr, CC BY 2.0,
https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3285978)

Vendar je lani za revijo Newsweek povedal, da si želi nasprotnega in da “bi bili moji otroci – če in ko bodo obstajali – z veseljem na filmskih prizoriščih, po katerih bi jih tudi z veseljem vodil ali jim pri tem kako drugače pomagal.”

Darke- Američanka, rojena v Michiganu– je znana po vlogi v seriji Good Girl Revolt iz leta 2015, v zadnjem času pa se je pojavila v seriji Prime Video The Marvelous Mrs Maisel.

Radcliffov soigralec v serijalu Harry Potter in dober prijatelj Rupert Grint, ki je v filmih igral Ronalda Weasleyja, že ima triletno hčerko z igralko Georgio Groome.

Danes 32-letna in v Parizu rojena Emma Watson, tretja otroško-mladinska zvezda omenjenega serijala, ki je v filmih upodobila Hermiono Granger, potomstva trenutno še nima, živi pa razpeta med Londonom in New Yorkom.

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: