V središču Ljubljane prireditev Podeželje v mestu, na Gospodarskem razstavišču pa sejem kozmetike, lepote in frizerstva

V središču Ljubljane danes poteka prireditev Podeželje v mestu, ki jo organizira Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Lisztovim inštitutom ter Ljubljanskimi parkirišči in tržnicami.

Na stojnicah na Pogačarjevem trgu se bodo predstavile slovenske kmetije ter tudi kmetje in rokodelci madžarske manjšine v Prekmurju.

Kot so sporočili iz zbornice, želijo z dogodkom spodbuditi h kupovanju lokalne, sezonske, domače in tradicionalno pridelane hrane. Na stojnicah bodo kmetije med drugim ponujale mesnine, krušne izdelke, vina, sokove, sire, olja, sadje, zelenjavo in med.

Obiskovalci se bodo lahko med drugim udeležili delavnic peke pirinih potičk in izdelave belih pirhov. Dogajanje bo spremljal kulturni program.

Dogodek bi moral po prvotnem načrtu potekati 1. aprila, a so ga zaradi slabe vremenske napovedi prestavili.

Na Gospodarskem razstavišču sejem kozmetike, lepote in frizerstva

Na Gospodarskem razstavišču bo ta konec tedna potekal sejem kozmetike, lepote in frizerstva Beauty Forum Ljubljana.

Na njem se bodo med drugim predstavili dobavitelji opreme in preparatov, potekala pa bodo tudi predavanja, tekmovanja in strokovna srečanja, so sporočili organizatorji.

Strokovnjakom iz vseh kozmetičnih panog, frizerstva, estetike, velnesa in ostalih dejavnosti bodo po navedbah organizatorjev med drugim na voljo strokovna predavanja, predstavitve novosti in delavnice.

Sodelovali bodo lahko na več tekmovanjih, organizirana bodo tudi strokovna srečanja z mednarodnimi strokovnjaki iz različnih dejavnosti.

Predstavili se bodo tudi saloni in ponudniki storitev različnih dejavnosti iz Slovenije in regije, še prenaša Slovenska tiskovna agencija (STA).

(mbo)

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: